Hae soo kwak nano and microencapsulation for foods
Фото - Farah Hosseinian Dietary Fibre Functionality in Food and Nutraceuticals. From Plant to Gut hae soo kwak nano and microencapsulation for foods

Farah Hosseinian Die...

Increasing fiber consumption can address, and even reverse the progres...

Посмотреть карточку товара

Цена: 13499.2 RUR

Подробнее

Похожие товары...

Фото - Maria Vicent J. Polymers in Regenerative Medicine. Biomedical Applications from Nano- to Macro-Structures hae soo kwak nano and microencapsulation for foods

Maria Vicent J. Poly...

Biomedical applications of Polymers from Scaffolds to Nanostructures T...

Посмотреть карточку товара

Цена: 11780.79 RUR

Подробнее

Похожие товары...

Фото - John Grandfield Light Metals 2014 hae soo kwak nano and microencapsulation for foods

John Grandfield Ligh...

The 2014 collection will include papers from the following symposia: A...

Посмотреть карточку товара

Цена: 22270.07 RUR

Подробнее

Похожие товары...

Фото - Мочегонное Now Foods Water Out, 100 капсул hae soo kwak nano and microencapsulation for foods

Мочегонное Now Foods...

Профилактика мочевыведения. Преимущества: Ура Урси, одуванчик и витами...

Посмотреть карточку товара

Цена: 994 RUR

Подробнее

Похожие товары...

Фото - Carolyn Dean IBS Cookbook For Dummies hae soo kwak nano and microencapsulation for foods

Carolyn Dean IBS Coo...

A unique guide to decreasing symptoms of IBS through delicious food Do...

Посмотреть карточку товара

Цена: 1486.98 RUR

Подробнее

Похожие товары...

Фото - Meri Raffetto The Calorie Counter For Dummies hae soo kwak nano and microencapsulation for foods

Meri Raffetto The Ca...

The fun and easy way® to keep track of your caloric intake The Calorie...

Посмотреть карточку товара

Цена: 516.79 RUR

Подробнее

Похожие товары...

Фото - Zongmin Ma Measurement Technology for Micro-Nanometer Devices hae soo kwak nano and microencapsulation for foods

Zongmin Ma Measureme...

A fully comprehensive examination of state-of-the-art technologies for...

Посмотреть карточку товара

Цена: 11400.76 RUR

Подробнее

Похожие товары...

Фото - Daverick Leggett Recipes for Self Healing hae soo kwak nano and microencapsulation for foods

Daverick Leggett Rec...

Recipes for Self Healing is about nutritional healing through the lens...

Посмотреть карточку товара

Цена: 2303 RUR

Подробнее

Похожие товары...

Фото - Витаминно-минеральный комплекс Now Foods Astaxanthin 4 мг, 60 мягких капсул hae soo kwak nano and microencapsulation for foods

Витаминно-минеральны...

Поддержка иммунной системы. Преимущества: Мощный нейтрализатор свободн...

Посмотреть карточку товара

Цена: 1174 RUR

Подробнее

Похожие товары...

Фото - Dr. Siple Molly Low-Cholesterol Cookbook For Dummies hae soo kwak nano and microencapsulation for foods

Dr. Siple Molly Low-...

In the UK, 7 out of 10 people over the age of 45 have high cholesterol...

Посмотреть карточку товара

Цена: 1807.79 RUR

Подробнее

Похожие товары...

Фото - Витаминно-минеральный комплекс Now Foods Inulin Powder, 227 г hae soo kwak nano and microencapsulation for foods

Витаминно-минеральны...

Подпитка кишечной флорыСостав: Чистый инулин.

Посмотреть карточку товара

Цена: 1322 RUR

Подробнее

Похожие товары...

Фото - Витаминно-минеральный комплекс Now Foods L-Phenylalanine 500 мг, 120 капсул hae soo kwak nano and microencapsulation for foods

Витаминно-минеральны...

Фенилаланин в свободной форме Преимущества: Улучшение ментальной конце...

Посмотреть карточку товара

Цена: 1289 RUR

Подробнее

Похожие товары...

Фото - Alam Zeb Food Frying. Chemistry, Biochemistry, and Safety hae soo kwak nano and microencapsulation for foods

Alam Zeb Food Frying...

A wide-ranging exploration of the science and practice of food frying...

Посмотреть карточку товара

Цена: 18627.02 RUR

Подробнее

Похожие товары...

Фото - Byong Lee H. Fundamentals of Food Biotechnology hae soo kwak nano and microencapsulation for foods

Byong Lee H. Fundame...

Food biotechnology is the application of modern biotechnological techn...

Посмотреть карточку товара

Цена: 18009.03 RUR

Подробнее

Похожие товары...

Фото - Витаминно-минеральный комплекс Now Foods Super Cortisol Support, 90 капсул hae soo kwak nano and microencapsulation for foods

Витаминно-минеральны...

Управление аппетитом.Состав: Целлюлоза, Е572 (стеарат магния), Е551 (д...

Посмотреть карточку товара

Цена: 1390 RUR

Подробнее

Похожие товары...

Фото - L.D. Forbes Poultry foods and feeding, a manual for all breeders. 1912 hae soo kwak nano and microencapsulation for foods

L.D. Forbes Poultry...

Эта книга — репринт оригинального издания (издательство "London, N...

Посмотреть карточку товара

Цена: 1722 RUR

Подробнее

Похожие товары...

Для информации:

Food biotechnology is the application of modern biotechnological techniques to the manufacture and processing of food, for example through fermentation of food (which is the oldest biotechnological process) and food additives, as well as plant and animal cell cultures. New developments in fermentation and enzyme technological processes, molecular thermodynamics, genetic engineering, protein engineering, metabolic engineering, bioengineering, and processes involving monoclonal antibodies, nanobiotechnology and quorum sensing have introduced exciting new dimensions to food biotechnology, a burgeoning field that transcends many scientific disciplines. Fundamentals of Food Biotechnology, 2nd edition is based on the author’s 25 years of experience teaching on a food biotechnology course at McGill University in Canada. The book will appeal to professional food scientists as well as graduate and advanced undergraduate students by addressing the latest exciting food biotechnology research in areas such as genetically modified foods (GMOs), bioenergy, bioplastics, functional foods/nutraceuticals, nanobiotechnology, quorum sensing and quenching. In addition, cloning techniques for bacterial and yeast enzymes are included in a “New Trends and Tools” section and selected references, questions and answers appear at the end of each chapter. This new edition has been comprehensively rewritten and restructured to reflect the new technologies, products and trends that have emerged since the original book. Many new aspects highlight the short and longer term commercial potential of food biotechnology.